top of page

Werkwijze&Tarieven

IMG_8799 (2)
IMG_0131
IMG_8973 (1)
Popcorn
Homemade Truffles

Je kunt blijvend afvallen wanneer je patronen in je leven doorbreekt. Pas wanneer je deze patronen in kaart hebt en bereid bent om te veranderen kun je blijvend resultaat bereiken. Daarna hoef je nooit meer een dieet te volgen om op gewicht te blijven. Wanneer je deze investering in jezelf doet, ga je gegarandeerd goed in je vel zitten en tegelijk veel meer genieten van lekkere en gezonde voeding. 

Weet je dat consults in veel gevallen gedeeltelijk of geheel vergoed door uw verzekeraar? 
Kennismaking
Gratis en vrijblijvend
 
Een coachtraject is altijd maatwerk en heel persoonlijk, daarom beginnen we met een kennismaking waarin ik de werkwijze toelicht. Dit kan telefonisch of persoonlijk bij je thuis of in de praktijk. Op basis van dit geprek beslist je of we samen verder gaan met het coachtraject. Onderstaande geeft een goede indicatie van de mogelijkheden, maar samen bespreken wat het beste bij je past.
Intake & Voedingsanalyse: 60-90 minuten
79 Euro

 

De volgende stap is de intake. Tijdens dit consult doen we een uitgebreide voedingsanalyse. Vooraf ontvang je een formulier dat je een aantal dagen invult, dit nemen we samen uitgebreid door. Zo brengen we je voedingspatroon in kaart. Daarnaast doen we een aantal metingen op een nauwkeurige weegschaal om je uitgangspunt te bepalen. Samen stellen we jouw doelstelling op en de periode waarin je dit wil bereiken. Je krijgt een aantal opdrachten en de richtlijnen voor je voeding opgestuurd om mee te starten.

Coachpakket: Goede start!
Ebook + Intake & Voedingsanalyse + 9 losse metingen
295 Euro
Je gaat aan de slag met het Ebook, waarin 4 complete weekmenu's staan uitgeschreven. Tijdens de terugkom momenten doen we metingen om de vooruitgang te bekijken en je kunt vragen stellen. Dit programma is ideaal voor mensen die een kilo of 5 af willen vallen.
Coachpakket: Uitgebreid
Intake & Voedingsanalyse + 9 vervolgconsults
395 Euro
 

Wil je flink afvallen en een veel persoonlijke begeleiding, dan is dit programma van minimaal 10 weken aan te raden. In deze periode kun je de belangrijkste punten in het veranderen van je voedingspatroon aanpakken en ben je al flink afgevallen. In dit traject heb je een wekelijks consult waarin je meer leert over voeding, waarin we metingen doen en de vorderingen bespreken.

 

Losse vervolgconsults/wandelconsult: 30 minuten 
38,50 Euro
 
Na de voedingsanalyse ga je starten met het aanpassingen van je voedingspatroon. Wekelijks plan je een consult in om te meten en de vorderingen te bespreken. 
 

 

 

Supermarktconsult: 45 minuten 
45 Euro
 
In de supermarkt is het vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Waar moet je op letten en kun je het beste vermijden. Tijdens het boodschappen doen krijg je tips die je in toekomst helpen om makkelijker keuzes te maken.

 

Consults worden vaak door de verzekeraar vergoed in de aanvullende pakketten. Hoeveel hangt af van de verzekeraar. Je ontvangt van mij een factuur die je mogelijk kunt declareren bij de verzekeraar.

 

Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen van verzekeraars.

bottom of page