top of page

OverMij

Eten is genieten, ik hou van eten! Zelf ben ik jarenlang bezig geweest om de balans te vinden tussen genieten van eten, bewegen en gezond eten. En dat is een uitdaging als je ook nog twee kinderen hebt gekregen en een druk gezinsleven hebt. Die balans heb ik inmiddels gevonden en ik vind het fijn om als gewichtsconsulent & voedingsconsulent anderen daarmee te helpen.

 

" Ik wil mensen inspireren en motiveren om af te vallen en ze begeleiden in het aannemen van een nieuwe leefstijl waarbij ze zich gelukkig en fit voelen."

 

Een eet- en leefstijl die past bij het leven dat mensen hebben en daarom goed vol te houden is. Geen dieet, maar de juiste balans tussen goede voeding, beweging en ontspanning.

 

Ik verdiep me al een jaar of vijftien in voeding, daardoor heb ik mij al veel kennis eigen gemaakt. Ik heb een studie algemene voedingsleer gedaan en in 1015 de opleiding gewichtscoach afgerond. Op dit moment volg ik de studie natuurvoedingsdeskundige om nog meer kennis op te doen.

 

Na jarenlang te hebben gewerkt als Marketing manager van een grote fitnessketen in Nederland heb ik heel wat mensen voorbij zien komen die altijd bezig zijn met een dieet, maar steeds weer terugvallen op hun oude gewicht, of zelfs zwaarder worden, ondanks dat ze wekelijks de fitnessclub bezochten. Een dieet volgen werkt uiteindelijk niet. Het aanpassen van je voeding en levenstijl is de oplossing en zorgt ervoor dat je nooit meer op dieet hoeft.

 

Je lichaam is je belangrijkste instrument. Als je wil genieten van het leven, lekker wil kunnen eten en toch fit wil blijven moet je er heel goed voor zorgen. Ik help je en leer je hoe je nooit meer op dieet hoeft!  " Love yourself enough to live a healthy lifestyle" 

Weet je dat consults in veel gevallen gedeeltelijk of geheel vergoed door uw verzekeraar? 
bottom of page